Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις



Με κεντρικό σύνθημα: “Το Ελληνικό δεν πωλείται” η “Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού” και ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Πέμπτη 22 Μαρτίου, την ώρα που ψηφίζονταν ο νέος τερατώδης νόμος, που παραδίδει το πρ. Αεροδρόμιο και την παραλία του Αγ. Κοσμά βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ανάρτησαν μεγάλα πανώ σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά Γερμανικά και Αραβικά) δείχνοντας το δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας.

Κυβέρνηση και τρόικα ξεπουλούν ένα από τους σημαντικότερους ελεύθερους χώρους για το λεκανοπέδιο και φυτεύουν 3.720.000 τετραγωνικά μέτρα τσιμέντου στη ήδη ταλαιπωρημένη Αττική γη, δημιουργώντας μια νέα πόλη, δεκάδων χιλιάδων κατοίκων.
Οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν το πρ. Αεροδρόμιο Ελληνικού και την παραλία του Αγ.Κοσμά, συνεχίζοντας τις δράσεις τους προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός δημόσιου Μητροπολιτικού Πάρκου υψηλού πρασίνου με ήπιες πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωφελείς χρήσεις. 


4 σχόλια:

  1. Αν και δεν μπόρεσα να έρθω χθές ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσπάθειά σας.Όλοι οι σκεπτόμενοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου είναι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mάλλον οι βολεμένοι είναι μαζι σας. Φτάνει με την αρνητικότητα και τη γραφικότητα σ'αυτή χώρα. Ποιοί έχουν συμφέρουν να μη θέλουν την ανάπτυξη? Κάποιοι τη θέλουν. Και σίγουρα είναι πιο σκεπτόμενοι από τις γραφικές επιτροπές αγώνα. Κάτι τέτοιες επιτροπές έχουν αφήσει χαβούζα τον Βοτανικό και άνεργους τους ανθρώπους που απασχολούνταν με την ανάπλαση. ΑΙΣΧΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε απόλυτα συμμέτοχοι στην παρακμή της χώρας. Ντροπή σας λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή