Σελίδες

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Nomáδes artcore στο δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού (video)


Η ομάδα nomáδes artcore οργανώνει το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου 2012 στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού ερευνητικό καλλιτεχνικό εργαστήριο στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας στο Ελληνικό» της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛΚΕΟΑ) και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. 

Πρόκειται για το πρώτο ερευνητικό τριήμερο μίας σειράς εργαστηρίων με γενικό τίτλο "Από το Εγώ στο Εμένα και από το Εμείς στο Μαζί. Μέσα από τα πέντε βασικά συναισθήματα". Το θέμα του τριημέρου είναι το συναίσθημα του φόβου.
Το κτίριο του δυτικού αεροδρομίου ζωντανεύει ξανά δίνοντας μία άλλη προοπτική στην αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου. Με όχημα τις τέχνες, ένας χώρος βιωμένος και με πλούσιες μνήμες αποκτά νέες σημασίες. Σε μία εποχή βαθειάς κρίσης, η ενεργοποίηση του κτιρίου του πρώην δυτικού αεροδρομίου μας βάζει να αναμετρηθούμε με τους φόβους μας, τις επιθυμίες μας και τις ανάγκες μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και ταυτόχρονα να αναλογιστούμε, ανάμεσα σε άλλα, για το μέλλον του πρώην αεροδρομίου.
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου