Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ο δρομέας Α. Εμμανουήλ στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ παραλία του Ελληνικού

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2014 το δρομέα Άγη Εμμανουήλ και την πρωτοβουλία «240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό» στην ελεύθερη παραλία του Αγ.Κοσμά. 

Ο δρομέας, αντιτασσόμενος στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την παραλία και τον αιγιαλό, οργάνωσε έναν πενθήμερο υπερμαραθώνιο κατά μήκος των ακτών της Αττικής, από τον Ισθμό μέχρι τον Μαραθώνα Η εκδήλωση υποδοχής του δρομέα συνδυάστηκε με τον εορτασμό των επτά χρόνων από την απελευθέρωση της παραλίας του Αγ.Κοσμά από επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονταν το χώρο.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Χρ.Κορτζίδη, Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης, και ενημέρωση από μέλη της «Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» για τις πρόσφατες εξελίξεις στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού και για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τις ακτές που προωθεί η κυβέρνηση. Ο δήμαρχος αποκάλυψε γλυπτό που δημιουργήθηκε με αφορμή την εκδήλωση.
Ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα μέχρι αργά το βράδυ. 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν γράφιτι και λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "7 χρόνια ελεύθερης παραλίας Αγ.Κοσμά".

Σχετικά:
Βίντεο 1 (υποδοχή δρομέα και χαιρετισμός Δημάρχου) (πηγή: Επικοινωνία Νότια TV)

Βίντεο 2 (ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Ελληνικό και το νομοσχέδιο για τις παραλίες) (πηγή: Επικοινωνία Νοτια TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου